Find vej til Løjstrup Hovedgård

Løjstrup Hovedgård ligger mellem Laurbjerg og Langå, ned til Gudenåen.

I luftlinje er der kun 4-500 meter til Langå, men da Løjstrup Hovedgaard ligger på den anden side af Gudenåen, bliver man nødt til at krydse åen, køre mod Laurbjerg og derefter 2 km ind ad Brogesvej, der er en grusvej, for at nå til Løjstrup Hovedgaard.

Hvis du bruger en GPS når du skal finde vej til os og hvis du kommer fra Langå, Væth eller Jebjerg, er det muligt at GPS´en vil guide dig ned af en lille grusvej fra Løjstrupvej. Vejen er en smal hulvej, der ikke altid er i god stand, især ikke når det har regnet. Vi anbefaler, at du i stedet fortsætter ad Løjstrupvej, ned gennem skoven og drejer til højre ad Brogesvej

Fra Laurbjerg køres der mod Langå. Efter ca. en kilometer drejer Løjstrupvej skarpt til højre, i stedet for at følge vej til højre, forsættes der ligeud ad Brogesvej. Brogesvej går hurtigt over til grusvej. For enden, efter ca. 2 km ligge Løjstrup Hovedgård.

Fra Langå køres der mod Laurbjerg. Følg Løjstrupvej ned gennem skoven, i bunden af bakken drejer vejen skarpt til venstre, i stedet for at følge vejen til venstre, drejes der til højre ad Brogesvej. Brogesvej går hurtigt over til grusvej. For enden, efter ca. 2 km ligge Løjstrup Hovedgård.

 

Find vej i æbleplantagen

På skitsen herunder kan du se, hvor de forskellige sorter er plantet (tryk på skitsen, for at se den i stort format):